4 or 8h time-out

To live is the rarest thing in the world. Most people just exist.

- Oscar Wilde

Wil je de dagdagelijkse sleur eventjes laten voor wat het is? De natuur opzoeken en je laten begeleiden in je uitdaging?

Dit is een coaching sessie van een halve of volledige dag, in de natuur. Vooraf nemen we je verwachtingen door en bepalen we samen de datum en locatie van deze time-out.

De time-out kan gedurende een volledige dag of in de voormiddag of namiddag doorgaan, zoals je zelf verkiest. We gaan wandelen en ondertussen onderzoeken we de uitdaging die je momenteel bezig houdt. Na deze halve of volledige dag ga je met meer zelfinzicht en energie en concrete stappen naar huis.

Programma

Waar gaat deze time-out door?

Deze time-out zal in België doorgaan. Waar exact zullen we samen bepalen maar er zijn mogelijkheden genoeg. Ons landje heeft tal van mooie en rustige locaties die de moeite waard zijn.

Wanneer spreken we af ? Hoe lang zal deze time-out duren?
  • Bij een halve dag: na het ontbijt of de lunch, zoals je zelf wenst. Vier uur later zit deze time-out erop.

  • Bij een volledige dag: na het ontbijt. Acht uur later zit deze time-out erop.

In beide gevallen leggen we het exacte uur tijdens het intakegesprek vast.

Wat gaan we tijdens deze (halve) dag doen?

We zoeken de natuur op en gaan wandelen. Onderweg coach ik je, staan we stil bij je uitdaging en tijdens onze gesprekken spiegel ik, stel ik vragen, onderbreek je, confronteer je en daag je uit om datgene dat aandacht vraagt te onderzoeken.

Na deze (halve) dag ga je naar huis met meer zelfinzicht, energie en concrete stappen.

Waarom gaan we de natuur opzoeken en wandelen?

Het hedendaagse leven is gevuld met drukte, verwachtingen, stress, prikkels en afleidingen. Dit zorgt ervoor dat het moeilijker is om stil te staan bij jezelf, na te gaan waar je nu staat bv. en waar je naartoe wilt. De combinatie van beweging en natuur en eventjes weg zijn uit je vertrouwde omgeving, brengt je ruimte en rust. Het laat je toe om stil te staan bij jezelf en om nieuwe energie op te doen.

Wat kost deze time-out?
  • Halve dag: 300 euro

  • Volledige dag: 600 euro

Wat is inbegrepen?
  • Kennismakingsgesprek

  • Begeleiding en (wandel)coaching

Wat is niet inbegrepen?
  • Heen- en terugreis

  • Drank en eventuele snacks

  • Lunch (bij een volledige dag)

Wat na deze time-out?

Merk je na deze time-out dat je verder wil gecoacht worden, dan kan dit zeker. Je kunt in een coaching traject stappen, een opvolgingssessie boeken of opnieuw intekenen op een time-out.

Wil je de gebruikelijke dag laten voor wat ze is, de natuur opzoeken en je uitdaging onderzoeken?