5-to-9 time-out

And into the forest I go, to lose my mind and find my soul.

- John Muir

Weinig tijd? Nood aan een korte maar diepgaande time-out in de natuur? Dat kan!

Na het werk spreken we af op een vooraf bepaalde locatie. We slaan ons base camp voor die nacht op. Erna hebben we het uitgebreid over je vraag en ondertussen genieten we ook van de rust en de natuur.

’s Morgens voor dag en dauw breken we het base camp op en kun je met hernieuwde energie en meer zelfinzicht de dag aan.

Programma

Waar gaat deze time-out door?

Aangezien deze time-out 's avonds na je werk en 's morgens voor je werk plaatsvindt, kijken we voor een locatie die het best voor je past. De exacte locatie bepalen we tijdens het intakegesprek.

Wat gaan we tijdens deze time-out doen?

We spreken tussen 17.30u en 18.30u ter plaatse af. We maken kennis en zetten eerst de tenten op. Erna gaan we aan de slag met je vraag: we gaan in gesprek, doen enkele oefeningen. We onderbreken deze sessies natuurlijk ook om van de natuur te genieten en de innerlijke mens te laven.

's Morgens staan we vroeg op en na het ontbijt breken we de tenten af. Tussen 7u en 8u vertrekken we met hernieuwde energie richting werk.

Waar slapen we?

Tijdens deze time-out gaan we back-to-basics en slapen we elk in een tent of als het weer het toelaat, waarom niet gewoon in de open lucht. Dit kan op een bivakzone zijn, bij particulieren in de tuin, op een camping of ergens te velde.

Waar en wat gaan we eten?

Aangezien we back-to-basics gaan, koken we ons potje 's avonds en 's morgens zelf op een gasvuur aan de tent. Verwacht geen vijfsterrenmenu maar wel een lekkere vriesdroogmaaltijd. :)

Wat breng ik mee?

Tijdens het intakegesprek zullen we dit uitgebreid bespreken. Ik bezorg je na de inschrijving een lijst van wat je dient te voorzien. Maar geen nood: aangezien dit slechts voor één nacht is, zal je niet veel hoeven mee te brengen.

Waarom gaan we de natuur opzoeken?

Het hedendaagse leven is gevuld met drukte, verwachtingen, stress, prikkels en afleidingen. Dit zorgt ervoor dat het moeilijker is om stil te staan bij jezelf, na te gaan waar je nu staat bv. en waar je naartoe wilt. Eventjes weg zijn uit je vertrouwde omgeving en in de natuur verblijven, brengt je ruimte en rust. Het laat je toe om stil te staan bij jezelf en nieuwe energie op te doen.

Wat na deze time-out?

Merk je na deze time-out dat je verder wil gecoacht worden, dan kan dit zeker. Je kunt in een coaching traject stappen, een opvolgingssessie boeken of opnieuw intekenen op een time-out.

Nood aan een 5-to-9 time-out in de natuur?