Over Newen Coaching

The man who moves a mountain begins by carrying away small stones.

- Confucius

Newen

Newen komt uit het mapudungun (de taal van de Mapuchegemeenschap die in Chili en Argentinië leeft) en betekent kracht, energie en meer bepaald fysieke, emotionele en spirituele kracht. 

Aan de hand van onze coaching sessies en retreats wil ik je helpen je innerlijke kracht te versterken, je in je kracht te zetten zodat je stappen zet naar een leven dat bij jou past en waarbij je de beste versie van jezelf wordt.

Odoo + afbeelding en tekst

Newen Coaching logo

Het logo is gebaseerd op een kompas en de representatie van de aarde en de windstreken bij de Mapuche (meli witran mapu). Het kompas geeft weer dat je om het even wanneer, welke richting dan ook uit kunt met je leven. Iedere keuze die je maakt, geeft je opnieuw de mogelijkheid om een andere keuze te maken.

Het kompas staat ook symbool voor het volgen van je innerlijk kompas, je intuïtie. In onze hedendaagse maatschappij worden we vaak geleefd en dwalen we al eens af. Het is van belang dat we bewust blijven van de richting die we willen uit gaan en ons innerlijk kompas zal ons hierbij helpen. Blijf luisteren naar je gevoel en leef het leven dat jij wil.